Coaching en een goede coach

Loopbaanbegeleiding

Er is steeds meer behoefte aan loopbaanbegeleiding. De huidige tijd is steeds hectischer, een baan voor het leven is steeds minder zelfsprekend, ontelbare keuzemogelijkheden en van de andere kant weer heel veel belemmeringen.


Loopbaanbegeleiding houdt zich bezig met een aantal thema’s:


Verstand, gevoel, passie, praktisch


Bij de hierboven genoemde thema lopen verstand en gevoel door elkaar heen. Soms neemt het verstand het helemaal over. Een andere keer zorgt je gevoel ervoor dat je niet meer om je heen kijkt naar andere mogelijkheden. Misschien wil je je passie ontdekken. Of wil je advies en ondersteuning bij het bepalen van de praktische stappen die je moet nemen voor de volgende stap in je carrière.

Er zijn heel veel technieken en hulpmiddelen die je kunnen helpen met het beantwoorden van deze vragen. En een goede loopbaancoach of begeleider kan je hier prima bij helpen.

Coaching is mensenwerk


Het is ook heel belangrijk dat je samenwerkt met een coach waar je vertrouwen in hebt en waar je een goede gevoel bij hebt.

Op Allecoaches.nl vind je loopbaancoaches door het hele land. Met verschillende achtergronden en manieren van werken.

Kijk op de website en maak gebruik van het handige zoeksysteem. voor een uitgebreid overzicht van alle loopbaancoaches op de website. En maak gebruik van het handige zoeksysteem waardoor je snel bij de coaches komt die je aanspreken.