Coaching en een goede coach
Over ons


AlleCoaches is een initiatief van de broers Jochem en Gilbert Kin. Beide succesvol in het bij elkaar brengen van zoekers en aanbieders via internet. Via AlleCoaches.nl willen we deze kracht inzetten om degene die op zoek is naar een coach in contact te brengen met een coach die bij hem of haar past.


Gilbert

Gilbert helpt met zijn bedrijf Gilbert Kin Idee-ontwikkeling organisaties bij het vinden van creatieve ideeën en oplossingen. En om deze goede ideeën om te vormen tot een praktisch uitvoerbaar concept.

Gilbert is de creatieve kracht achter AlleCoaches.nl. Daarnaast heeft hij ongeveer 10 jaar in de ICT gewerkt, o.a. als projectmanager. Deze ervaring en kennis gebruikt hij nu om te zorgen dat AlleCoaches niet alleen vandaag een goede website is, maar ook in de toekomst.
Jochem

Jochem is gespecialiseerd in slim werken. Via zijn bedrijf SlimWerken.COM helpt hij organisaties d.m.v. trainingen en workshops slimmer te gaan werken.

Zoals je wellicht al vermoed is Jochem de kei om alles soepel, snel en eenvoudig te laten verlopen. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter het bekend maken van de website.
Indien je een vraag of opmerking hebt, dan kun je ons altijd bereiken via de emailadressen hierboven of via de contactpagina.

AlleCoaches.nl is eigendom van
Cyntrix
Torenpad 7
5061 GN Oisterwijk
KvK West Brabant 20096923