Coaching en een goede coach
Voorwaarden

Voorwaarden, Breda, 25-10-2010,

Bij AlleCoaches geen kleine lettertjes, maar alle voorwaarden heel inzichtelijk op 1 pagina.

Eventuele fouten

We doen er alles aan om de beste website te bieden. Maar soms gaat het wel eens fout. In dat geval zullen we dit zo snel mogelijk verhelpen. Meer garantie kunnen we niet bieden.

Privacy

De gegevens die je zelf invoert, die bewaren we. Wij zijn niet geïnteresseerd in het verzamelen van namen en adressen om beschikbaar te stellen of te verkopen aan andere partijen. En zullen dat dus ook niet doen.

Wel houden we je op de hoogte hoe succesvol je bent op de website en hoe je dit nog verder zou kunnen verbeteren. Daarnaast laten we graag weten als er wetenswaardigheden zijn met betrekking tot de website. Iedere keer stellen we onszelf de vraag: Is de coach blij om deze informatie te ontvangen?
Mocht je het idee krijgen dat we ondanks onze terughoudendheid toch een stapje te ver gaan. Laat het ons weten!

Inhoud van je profiel

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je profiel. We behouden ons het recht voor om je profiel te weigeren indien we daar reden voor zien. Hierbij kun je denken aan beledigingen, zwart maken van concurrenten, profielen die niets met coaching te maken hebben. Ook kunnen we daarbij overgaan tot het sluiten van je account. In de praktijk zal dit waarschijnlijk niet nodig zijn, maar we wilden het voor de zekerheid even vermeld hebben.

Aanvragen

Onder aanvragen vallen de volgende mogelijkheden: Offerte aanvragen, Informatie aanvragen, Contact opnemen. Afhankelijk van je type account wordt hier na de derde aanvraag een kleine vergoeding voor gerekend. Zie voor de details hieronder.

Vergoeding voor Aanvragen

Welke vorm je ook kiest, de eerste drie aanvragen zijn altijd gratis. Na de derde aanvraag kan het zijn dat je een kleine vergoeding moet betalen. Je krijgt in dat geval van ons na de derde aanvraag een email, zodat je dit tijdig weet. Voor jullie en ons gemak ontvang je niet voor iedere aanvraag een factuur, maar sparen we deze op. Daarom kan het voorkomen dat het soms wat langer duurt voordat je een factuur van ons ontvangt.

Looptijd

Een account van het type Basis kun je op ieder moment wijzigen naar een ander type. De overige accounttypes hebben een looptijd van 12 maanden.

Betaalde Accounts

Nadat je voor een account hebt gekozen van het type Extra, Zeker of Totaal dan ontvang je daarvoor automatisch een factuur.

Op het moment dat we je betaling binnen hebben, wordt je nieuwe account-type actief.

Na 12 maanden wordt deze automatisch verlengd. Natuurlijk kun je op dat moment ook wijzigen van type account. Dat kan eenvoudig via de website. Doe dit wel tijdig (minimaal 45 dagen voor het einde van de looptijd). Laat je ons niets weten dan wordt je account automatisch verlengd.