Coaching en een goede coach
Wil je weten wat AlleCoaches.nl voor je kan betekenen? Bekijk hieronder de vorm die je handig vindt:

Video   : AlleCoaches.nl in vogelvlucht
Video   : AlleCoaches.nl, kies de vorm die bij je past
Plaatje : Alle mogelijkheden helder bij elkaar
Tekst   : Toelichting op de mogelijkheden in tekst

 Video: AlleCoaches.nl in Vogelvlucht:

Video met de voordelen voor een Coach

 

Video: AlleCoaches.nl, kies de vorm die bij je past:

Video met de voordelen voor een Coach

 

Alle mogelijkheden helder bij elkaar

In deze tabel alle account-mogelijkheden. Een toelichting vind je hieronder en in de bovenstaande video.


 

Toelichting op de mogelijkheden

Bij het aanmelden kun je kiezen uit een aantal Account-types. Hieronder alle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar.


 

Basis

Als je kiest voor basis, dan kun je jezelf presenteren zonder beperkingen. Wat er allemaal mogelijk is kun je zien in de video en de mogelijkheden-tabel.

Je kunt je gratis aanmelden en er zijn geen jaarlijkse kosten voor dit type account. De eerste 3 aanvragen zijn ook gratis. Zo kun je prima ervaren wat AlleCoaches.nl voor je kan betekenen.

Als je 3 aanvragen hebt ontvangen, dan krijg je een email. Zo weet je tijdig dat er vanaf dat moment voor nieuwe aanvragen een kleine vergoeding wordt gerekend. Vanuit Basis kun je op ieder moment overstappen naar een andere vorm.


 

Extra

Je kunt voor Extra kiezen om extra goed gevonden te worden. Wij zorgen ervoor dat je extra goed vindbaar bent in bijvoorbeeld Google.

Door het maken van een volledig en helder profiel kun jij ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt op AlleCoaches.nl.

Maar er staan natuurlijk meer coaches op de website en misschien sta je wel op pagina 2 of 5 en wil je toch graag regelmatig bovenaan staan.

Je kiest bij het opstellen van je profiel een specialisatie. Op basis van deze specialisatie wordt je regelmatig getoond als profiel van de dag. Als profiel van de dag wordt je getoond direct naast het zoekscherm en wordt je dus altijd goed gezien.

Daarnaast wordt je roulerend in de top 3 van de zoekresultaten getoond als Topvermelding. Je wordt hierbij naast je normale vermeldingen extra vaak en extra goed getoond. Voor Extra geldt een vaste jaarvergoeding. Als je voor Extra kiest dan ontvang je hiervoor automatisch een factuur. Zodra we je betaling ontvangen hebt, profiteer je direct van alle voordelen.

Ook hier geldt dat de eerste 3 aanvragen gratis zijn.


 

Zeker

Zeker geeft zekerheid over de kosten. Je ontvangt nog maar 1 factuur voor de jaarvergoeding en de aanvragen. Zo bespaar je tijd voor het betalen en administreren van facturen.

En je hebt vooraf zekerheid over de kosten, ook als je heel veel aanvragen krijgt betaal je hiervoor niets extra's. Bij je keuze voor Zeker ontvang je ook in dit geval automatisch een factuur na het maken van je keuze bij het aanmelden of upgraden.


 

Totaal

Totaal biedt alle voordelen van Basis, Extra en Zeker. Je wordt dus extra vaak getoond en hebt zekerheid in de kosten. Haal dus nog meer opdrachten binnen.

Bespaar ongeveer 30% en haal het optimale uit je vermelding op AlleCoaches.nl.